Palvelumme

Tuottamamme kyselyn mukaan 99,8% asiakkaistamme ovat tyytyväisiä palveluumme.
Meille asiakkaiden tyytyväisyys on erittäin tärkeää. Meille on kunnia-asia, tietää asiakkaidemme lainantarpeet sekä tarjota laadukasta asiakaspalvelua. Pyrkimyksenämme on aina tyytyväinen asiakas.

Asiakkaiden tyytyväisyys

Automaattiset tiedotukset

Pidämme vippiasiakkaamme aina ajantasalla tekstiviestein. Tässä esimerkkejä asioista jotka kuuluvat pikavippi-palvelumme automaattisiin tiedoituksiin

Varmistus pikalainan saannista
Ilmoitamme sinulle automaattisesti esihyväksytyn lainasumman, mikäli emme voi hyväksyä aiempaa pikalainahakemustanne.

Saatte tämän viestin noin tunnin kuluessa pikalainahakemuksen jättämisestä, tekstiviesti toimitetaan siinä tapauksessa jos olemme valmiit myöntämään Teille pikalainan mutta hyväksytty lainasumma on pienempi kuin hakemanne.

Suorittamaton pikalaina
Ilmoitamme Teille tekstiviestitse pikavipin takaisinmaksun myöhästymisestä. Näin ehditte vielä maksaa pikalainanne takaisin ennen kuin pikalainanne menee perintään.

Takaisinmaksun kirjautuminen
Heti kun pikalainalaskun maksusuoritus kirjautuu järjestelmäämme, saatte siitä tiedon tekstiviestitse. Näin tiedätte olevanne velaton yritystämme kohtaan sekä saatte varmistuksen ettei Teillä ole meiltä enää avointa pikalainaa. Viestin saatuanne Teillä on myös mahdollisuus hakea meiltä uutta pikalainaa.